Jdi na obsah Jdi na menu
 


Trénink s Ritou

17. 8. 2008

Začínalo se v sobotu v půl deváté v honitbě u obce Zahrádka u Tábora a to ukázkou tréninku štěněte, přes mladé pejsky až po psy na úrovni přechodu ze třídy L do M.  Úloha, kterou Rita vymyslela, byla opravdu náročná avšak vždy poradila, jak ji úspěšně docvičit.

V neděli předvedla své fenky i Rita a to byla paráda. Věřím, že všem, kteří se tréninku zúčastnili, to hodně pomohlo a snad se brzy s Ritou zase sejdeme. Děkuji Martinu Incédimu za organizaci a překládání tréninku všem účastníkům.

Snad tuto nově objevenou honitbu využijeme příští rok na nějaký Working test, po shlédnutí tréninku by nebyli místní myslivci proti. Pokusíme se zjistit v okolí lepší ubytování a restauraci.

Aspoň jedno video naleznetejiž nyní zde (stejná disciplína v podání Petra Bubeníka a Icka je níže) , druhé je o tom jak naučit práci u nohy a ten je zase zde, nově jsem přidala i práci Gala na dohledávce a nedělní poslední úlohu nejlepší skupiny - double marking, a to Šimona pod vedením Matese Rytíře. Pokud bude mít někdo zájem o DVD z tréninku, neváhejte napsat zprávu buď do komentáře nebo na e-mail uváděný v kontaktech. Na DVD je práce se štěňátkem, s půlročním labradorem, výcvik třídy "E" a ukázky práce nejlepší skupiny.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář