Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

JCh CZ, CH CZ, CH SK, ICh. MATTAPONI´S FABULOUS CATORI

   

caty_web_vsv.jpg

 

postoj.jpg

 

nar. 3.2.2010 ve francouzské stanici Mattaponi´s, pedigree  první strana, druhá strana

plnochrupá, výška 55 cm, DKK A/A, DLK 0/0,

prcdPRA Normal,EIC N/N a DM N/N (both by parantage)

Výstavy

Catori je zahraničním přírůstkem v naší smečce. S její chovatelkou s paní Ursulou Moilliet jsem si dopisovala od srpna 2009, kdy jsem se dozvěděla, že plánuje vrh se svojí úspěšnou fenkou. Jelikož o pracovní povaze této fenky nemohlo být pochyb, všechny genetické testy má čisté a navíc není příbuzná na většinu psů u nás, začala jsem uvažovat o tom, že si jedno štěně vezmu.

Proč vyhrála právě Catori? Již v necelých 5 - ti týdnech měla zájem o aport :o) Takže z původního jména orange girl, dostala jméno Mattaponi´s Fabulous Catori. (více fotek můžete vidět na stránkách http://www.chesapeake.ch/html/litters.html )

Catori jsem si vyzvedávala 3.4.2010 a její  první fotky u nás můžete najít zde

V průběhu roku 2011 se zúčastnila několika výstav - stala se Junioršampionkou ČR, je čekatelkou šampiona ČR a Rakouska

V roce 2012 se stala čekatelkou Slovenského šampiona a na výstavě SpringDuodanube získala po oba dny CAC, CACIB i BOB (díky sobotní výstav se nominovala i na Crufts 2013).

Na červnové speciální výstavě retriever klubu se stala vítězkou speciální výstavy!!! Tuto výstavu posuzoval pan Ron W James z Velké Británie. V srpnu získala na MVP v Mladé Boleslavi CAC a CACIB.

Postupně se stala šampionkou ČR, šampionkou SK, Interšampionkou CIB, čekatelkou šampiona Rakouska a Slovinska.

Catori nikdy neměla štěňata, tak dlouho jsem vybírala vhodného psa, až jsem to tzv. prokaučovala..

Obrazek

Obrazek

Obrazek

 

Náhledy fotografií ze složky 25.4.2010

Komentáře

Přehled komentářů

přání

(Daniela, 27. 4. 2010 19:51)

Atreyova ,,smečka,, se přidává s přáním spousty šťastně prožitých chvil a ať si užijete hodně zábavy a vzrůša.Malá je nádherná... doufám, že se někde brzo potkáme:)

Hodně štěstí

(Michaela, 5. 4. 2010 12:56)

Ahoj Blani, strašně moc Ti gratuluju ke krásné holčičce. Je úžasná, doufám, že ji brzy uvidím ;-)). Přeju vám oběma moc a moc krásných chvil a spokojený vztah. Myslím, že nám tu vyroste další WT hvězda ;-)) A malé holčičce přeji úspěšný vstup do Tvé smečky. Snad to Gal zkousne ;-) Hodně štěstí a zdravíčka ....