Jdi na obsah Jdi na menu
 


Co nového u štěňátek? Všechna štěňata již mají své domovy

5. 9. 2009

5.9.2009 Dnes opustil své rodiště i Asterix. Snad se všechna štěňata budou mít dobře a vyrostou z nich úžasní psi.  

31.8.2009 V sobotu opustil smečku Atrey, který se odstěhoval k Jihlavě, také se přijeli podívat na Axela zájemci a dopadlo to tak, že Axel jel chvilku po Atreyovi také do nového domova. Dnes odejel i Aaron. Věřím, že se všichni tři budou mít báječně. Trochu nečekaně se uvolnil již rezervovaný Asterix a to z důvodu vážného onemocnění v rodině. Jedná se o nádherného jedince s pracovními vlohami (kdyby mi to doma prošlo, byl by u nás a Gal by měl sparingpartnera - no neprošlo), Uvítala bych, kdyby se zrovna tento kluk "neztratil v davu" a byl vidět na výstavách a zkouškách. Asterix hledá svůj nový domov a vážného zájemce, který by mu věnoval svůj čas.

22.8.2009 Dneska je den D pro Cherry, poslední fotky ještě doma můžete najít zde  Axel, který je snad největší mazel a pohodář, stále hledá své nové páníčky.

20.8.2009 Od středy už opustila smečku i Aqua Bella a odjela do nového domova v Olomouci. Tak ať se jí v novém domově líbí a noví páníčkové jsou s ní spokojeni. U Vizovic běhá už jen 5 štěňat ale i to se brzy změní. Fotky z loučení najdete zde

15.8.2009 Naposledy spolu - Honey od soboty bydlí v Třebíči, klepnutím na obrázek zjistíte, jak si Honey dále vede :o)

Obrazek

14.8.2009 Včera jsem psala, že Aaron a s Axelem stále hledají nový domov a dnes už je to jenom Axel. Aaron ale ještě týden doma zůstane a pak už se nebude stěhovat moc daleko od maminky :o)

13.8.2009 V sobotu už by měla Honey opustit sourozence a vydat se do nového domova, nový páníčci si pak přijdou i pro Aquilku,  Cherrynka ještě týden zůstane a pak odejde Atrey. Asterix si musí na svou paničku a páníčka ještě chvilku počkat (a Simona mu může opakovat bitte, warten). Aaron a Axel stále hledají svůj nový domov, tak ještě s Asterixem chvilku vydržejí, ale to se může změnit ze dne na den. Tak doufám, že vás ještě někdy uvidím :o)

4.8.2009 Návštěva u štěňat Dnes jsem byla s kamarádkou a jejími dětmi navštívit první Galovi potomky. Jednodušše jsou nádherní. Kromě dárku (štěněčí dummy do začátku) jsme přivezli práskací provázky a králičí ocásek. Chtěli jsem zjistit, jestli dohledají nosově neznámou věc a reakci na ránu (taková malá OVVR bez nošení a vody) . Každé štěně pracovalo moc hezky nosově a žadné z nich nemá ani jakýkoliv náznak reakce na ránu (nějak je to nevyrušilo ze sourozeneckého hemžení). Je to hezký vyrovnaný vrh a největší ďábel je malá Aqua Bella. Fotky z návštěvy zobrazíte po kliknutí na fotku. Krátká videa jsou na stránce video na youtube

Zároveň bych chtěla poděkovat Dummy sportu za tašku se vzorky krmiva PERRO pro každé štěně.

 Obrazek

  28.7.2009 Benji se neuváženě vydal podívat, co ta štěňata na zahradě dělají. A jak dopadl? kliknutím na tento text se dostanete na video, kde najdete odpověď 

26.7.2009 Štěňata dováděla na zahradě ale že je to zmohlo :o) Na fotky se dostanete kliknutím na spícího Asterixe. Co také může unavit štěně? Čtení atlasu psů :o) (další fotky kliknutím na spícího Ronna)

Obrazek

Obrazek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20.7.2009 O víkendu se byli podívat na dvě holčičky další zájemci a fenky jsou k dnešnímu dni zadané. Na stránkách chovné stanice jsou jednotlivá štěňata představena. Na stránky o štěňatech se můžete dostat kliknutím na obrázek Atreye.

 

Obrazek

13.7.2009 Štěňátka byla na procházce po zahradě objevovat, jak vypadá svět za dveřmi. Moc se jim to líbilo, ale doma je doma a bezpečno. Fotky můžete vidět kliknutím na obrázek Aarona a Asterixe. K dnešnímu dni jsou volní tři kluci.

 

Obrazek

 

 

 

 

 

   7.7.2009 Štěňatům jsou tři týdny a dostala první kaši a to byl určitě velký zážitek - celý vyhrazený prostor se musel uklízet, no hlavně že jim chutnalo Ostatní fotky se zobrazí po kliknutí na obrázek s miskou.

 

Obrazek

6.7.2009 - štěňata začínají být akční. Fotky se Vám zobrazí po kliknutí na tuto větu. Štěňata zkouší první krůčky a hry se sourozenci, také zkouší "vyluzovat" různé zvuky. Dvě holčičky a kluk jsou k dnešnímu dni zadáni. Pokud máte o štěňátko zájem, ozvěte se, dokud si můžete vybrat:o).

 

 

 

 

 

 1.7.2009 - štěňátkům jsou dva týdny. Všechna již koukají a pokoušejí se o první krůčky. Za chvíli už začnou být velmi akční a poznávat okolní svět. Jak vypadají štěňata chesapeaků ve dvou týdnech zjistíte kliknutím na fotku Aarona Gala :o)

Obrazek

 

 Jak vypadají v prvním týdnu? - fotky zde

17.6.2009 - se narodilo sedm štěňátek - tři slečny a čtyři kluci k zadání jak kluci, tak holky. Při výběru bylo dbáno na absolutní zdraví obou psů a dobré povahové vlastnosti. Očekáváme zdravá a vyrovnaná štěňata vhodná nejen na výstavy a myslivost, Štěňata jsou vychovávána v rodinném prostředí a v době odběru budou socializovaná.

Veškeré informace najdete zde 

První fotky najdete zde fotky z druhého dne pak zde

 

13.5.2009 - potvrzena březost fenky.

Štěňátka se narodí v polovině června a do nových domovů by měla odcházet v polovině srpna.  Informace o štěňátkách je možno najít na tomto odkazu: http://honeydog.sweb.cz/stendacbra.htm

O druhém víkendu v dubnu proběhlo Galovo první krytí. Pokud vše proběhlo v pořádku a bude potvrzena březost fenky, štěňátka se narodí v polovině června. Štěňátka budou od písmene "A" ze stanice from HOFION.

.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Děti

(Ivana, 21. 6. 2009 12:57)

Gale, děti máš úžasné, přejeme, ať jsou zdravé a úspěšné jako ty.