Jdi na obsah Jdi na menu
 


Gal na všestrankách

15. 8. 2010

Tento víkend pořádal OMS Praha-východ Všestranné zkoušky malých plemen. V červnu jsem se domluvila se Zbyňkem Novákem (chovatelská stanice ze Zbynova - drsnosrstí jezevčíci) na předvedení Gala na všestrankách. Vyzkoušeli jsme, jestli Gal bude nosit zvěř i někomu jinému než mne a bylo rozhodnuto. Gal se na týden odstěhoval do Votic a v sobotu vyrazili do Kostelních Střímelic.

Po úspěšném absolvování dvoudenních zkoušek Zbyněk s Galem došli v první ceně a zároveň vyhrál zkoušky se svým jezevčíkem. Po bodíku ztratili u následování, kdy byl Gal na vodítku, na barvě, kdy Gal jednou sešel,  u handlingu na 2 kachny nestihl časový limit, stejně tak u dohledávky kachny a slídění s dohledávkou, přinášení kachny a srstnaté také nepředvedl Gal zrovna skvostně (a to on občas má)

 Moc děkuji za předvedení a skvělé umístění

Obrazek

 

Obrazek

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

gratulace

(Sona-kel.poklad, 16. 8. 2010 11:04)

nezbývá než popřát a sklonit se před výkonem, je to nádherný výsledek....Zároveň moc děkuji..že mhou být pyšná že pes nosicí jméno mé ch.stanice došel tak daleko..Blanko gratuluji a děkuji,Gale...jsi sice palčičák a mám to doma několikrát a vím jací umíte být...,ale srdce máte a ..když ho do toho dáte---je to prostě to nej...Díky moc a určitě se bude dařit i nadále...