Jdi na obsah Jdi na menu
 


CATORI

18. 4. 2010

 

Malou Caty máme doma již 14 dní. Za tu dobu se už povyrostla a hlásí se o své místo. Doráží na Falca s Galem a když jdu ven jen s Galem, ví to celá vesnice - začne štěkat, že jsem jí nechala doma. Fotky jsem přidala nakonec jejího alba na rajčeti, které můžete najít zde.

V pátek 2.4.10 odpoledne jsem vyrazila směr Strasbourg, abych si v nedalekém okolí vyzvedla nový přírůstek, štěně feny Chesapeake Bay Retrievera.

Ráno jsem dorazila do kouzelného městečka Niedermorschwihr s hrázděnými domy a obklopeného vinicemi. Po setkání s manželi Moilliet jsme vyrazili na krátkou vycházku se zbývajícími čtyřmi štěňaty (ostatní již byla u svých nových majitelů) do blízkého lesa. Štěňata již byla zvyklá držet se u vůdce a na zapískání přiběhnout. Po dvanácté hodině jsme vyrazili směr Česká republika. Večer proběhlo krátké seznámení s Falcem a Galem.

Po docela klidné noci už probíhalo seznámení na plné obrátky. Pár fotek z první krátké procházky (a hlavně rozdíl mezi Galem a Caty) můžete vidět zde. Catori má samozřejmě i svojí stránku.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Francouzka

(Šárka, 23. 4. 2010 20:03)

Ahoj Blanko, je nádherná:-) A s Galíkem jsou správná dvojka. Tak přeji hodně zdraví a šikovnosti při trénincích...

KRÁSNÝ PÁREČEK

(HANKA, 10. 4. 2010 0:18)

AHOJ, MALÁ JE ÚŽASNÁ, ŠKODA, ŽE Z TOHO ŠTĚNĚCÍHO TAK RYCHLE VYROSTOU