Jdi na obsah Jdi na menu
 


Krajská výstava Týn nad Vltavou a Klubová výstava Oslavany

9.9.2012 se konala Krajská výstava v Týně nad Vltavou a 22.9.2012 pak Klubová výstava RKCZ v Oslavanech

Na Krajskou výstavu jsme vyrazili po naší loňské účasti, abycom podpořili tuto menší, ale výborně zorganizovanou výstavu nedaleko od nás. Rozhodčím byl stejně jako vloni pan Václavík, který měl v kruhu hodně přihlášených psů a posuzování bral hodně rychle, a tak se stalo, že jsme posuzování zmeškali - zmeškal ho však i další chesapeake a tak nám vyšel vstříc a posoudil nás po dalším plemenu. Obdrželi jsme známku Výborná 1, vítěz třídy, krajský vítěz. Míša si vyzkoušel soutěž Dítě a pes, kde Káťa se stále táhla za mnou, takže mu to hodně zkazila - ale byl spokojený, dostal svou plaketku, pohár Káti za Krajského vítěze a ještě pohár od Zdeňky Kořenské, který dostala za účast své flatky Terky.

V sobotu 22.9.2012 jsma pak vyrazili směrem k Brnu, do tradičních Oslavan, kde se konala Klubová výstava. Díky svému výsledku z jarní Speciální výstavy na Konopišti jsem mohla Káťu přihlásit do třídy vítězů. Rozhodčí byla paní Saskia Rathenau z Nizozemí, Nakonec obdržela známku výborná 1 a titul CAC.

Na výstavě se také předváděly dvě Galovy dcery -ve třídě otevřené Aqua Bella from Hofion, která dostala výborná 2 a res. CAC a ve třídě pracovní pak Angelina Honey from Hofion, která dostala velmi dobrá 2. Blahopřejeme!!!

 

caty_oslavany_2012.jpg