Jdi na obsah Jdi na menu
 


MVP Mladá Boleslav

25.8.2012 se konala Mezinárodní výstava psů v Mladé Boleslavi. Caty neměla zadané čekatelství z mezinárodní výstavy, ale jen z národní a z klubovek, proto by nesplnila podmínky pro získáná českého šampiona.

Do Boleslavi velmi  nerada jezdím - s Galíkem se nám tam vůbec nedařilo už od třídy dorostu, kdy se zdál chudák hubený a bez hrudníčku. Rok na to dostal sice známku výborná, ale druhý v pořadí a bez titulu a na srpnové mezinárodce jen velmi dobrou. Po tomto jsem se rozhodla již Boleslav nejezdit.

Jelikož to však byla v tomto roce poslední mezinárodní výstava, které se mohla Caty z důvodu očekávaného hárání v říjnu/listopadu zúčastnit, přihlásila jsem jí. Rozhodčím byl podle propozic pan Alexej Belkin z Ruska, který je allrounder, a tak jsem jen mohla doufat.

Nakonec vše dopadlo nad naše očekávání. Caty si vyběhala ve své třídě CAC i s posudkem, že není dobře předváděna (zase si vzpomněla na běh ala koza, ale díky zastavěné ploše stany ani nebylo, kde jí připravit) a následně si vyběhala nad mé očekávání ještě CACIBa -  a má po Bratislavě čekatelství z druhé země.

V příštím roce nás čeká snad i nějaká zkouška, abychom si mohli titul českého šampiona nechat přiznat :D