Jdi na obsah Jdi na menu
 


V sobotu jsme startovali na WT v třídě E a skončili jsme na čtvrtém místě, kdy jedna úloha se nám vyloženě nezdařila s konečným výsledkem dobrý. WT probíhaly opět poblíž Kamenného Újezda, dopoledne šly dohromady třídy E a L, odpoledne M a S. Tentokrát pro tř. E a L nebyla úloha ve vodě, neboť zároveň probíhal hon na kachny..

Popis úloh třídy E:

první úloha: chůze u nohy (asi deset metrů), následoval dlouhý marking, na stejné místo položil hazeč v okamžiku kdy se pes vracel nový dummy a pes se vyslal na stejné místo znovu.

druhá úloha: (a naše nejméně úspěšná):pes se odložil po vaší pravé straně asi pět metrů do lesa, následoval  výstřel a odhoz dummy. Vůdce si měl nejdříve přivolat psa k sobě a pak teprve poslat pro dummy. (Gal se rozhodl, že po té, co mne pár dnů neviděl mne nepustí ani na krok a nechtěl zůstat sedět, nakonec jsme to s odřenými ušima zvládli)

třetí úloha: chůze u nohy, na pokyn rozhodčího výstřel, pes se zastavil a posadil, po té opět chůze další výstřel a vyslání pro položené dummy v lese jinde než byli střelci (položeno pět, stačil jeden)

čtvrtá úloha: Nejjednodušší. Byl to jednoduchý marking s výstřelem