Jdi na obsah Jdi na menu
 


Catori má dnes 5 měsíů

3. 7. 2010

Ještě jí sice unesu a mazlit se chce také, ale momentálně je to takové nohaté stvoření, lehce širší neb během ranního krmení sní ještě Falcovi granule, kterému v tomto teple až tolik nechutná. Dnešní den si trochu zkazila tím, že ho celý prokulhala. Asi skákala po Falcovi a pátým prstem se zachytila za jeho obojek. Ale teď večer je už o hodně lepší, myslím, že dva tři dny klidu to spraví. Tak snad bude brzy fit, aby si mohla jít zaplavat do rybníků. Pár fotek můžete vidět po kliknutí na obrázek Caty v postoji.

Ve čtvrtek s Falcem zvládli otevřít branku a vydali se společně do vsi, resp. do areálu místního zemědělského družstva, kde prozkoumávali okolí silážní jámy. Caty si také přinesla úlovek - malou myš, kterou si stále poponášela po zahradě. Myš už opustila Catiny skrýše a ukryla jsem jí já, a to do popelnice.Ptáte-li se, kde byl Gal, tak seděl uprostřed dvora a čekal až někdo ty dva přivede :)

Obrazek

Už také hezky přináším dummy z vody

Obrazek

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

pozdrav

(Daniela, 18. 7. 2010 12:17)

Ahoj, zdavíme s Atreyem:)
Koukala jsem na fotky a roste Vám do krásy a už je opravdu veliká.
Vždycky se pobavím, když čtu, co zase provádí.
Já měla ted s Reyem trošku trápení, byl s náma na horách a každý den dělal tůry a pořád byl samá energie, ale pak začal kulhat a už týden ho držím v klidu, tak to snad bude dobré, podle veterináře to bude ok.
Výstava taky podle toho dopadla, ještě nožku šetřil, takže jen velmi dobrý.Má zadní nohy víc k sobě, ale já byla ráda, že po týdnu nechození jsme vůbec dopadli takhle.jinak se chystáme všichni do Oslavan, tak se tam uvidíme. Simča chystá páry, takže Rey půjde se ségrou:)bude to zajímavé, ona je v kruhu dáma, on gauner:)Příští týden pojedeme do Litohoře, kouknou na mámu, jak dělá zkoužky.A pak už musíme začít zase trénovat na OVVR. mějte se krásně, posílám pohlazení mazlíkům.

Daniela