Jdi na obsah Jdi na menu
 


WT v Třebíči a Natura Viva

25. 5. 2010

S Galem jsem v sobotu vyrazila do Třebíče na WT, kde jsme šli do třídy E a L. Gal si mne vychutnal s plnou parádou. Na druhé úloze v E byl marking přes překážku v tomto případě přes potok, kde vyběhl rovnou po výstřelu ani nepočkal až bude dummy odhozen, takže jsme pokračovali v klidu s nulou. Na další úloze byla dohledávka dummy v lese, kde se pro změnu rozhodl, že je potřeba to trochu označkovat a o to se pokusil na poslední úloze poměrně dlouhém markingu, kde si to po mém napomenutí rozmyslel.

Poprvé jsme startovali ve třídě L. První byl dlouhý marking do kopce, který udělal celkem dobře. Další byla dohledávka v lese na delší vzdálenost přes cestu. U této úlohy mi Gal ukazoval - já jsem unavený, to mám jít tak daleko, vždyť jsem byl zraněný. Takže byl na místo posílaný na několik pokynů, pak už tam doběhl celkem rychle aport našel a pomalu si to šinul zpátky do kopce. Třetí úlohou  byl dlouhý marking do kopce přes potok, tuhle úlohu udělal celkem hezky, jen si cestou zpět musel bohužel označkovat kapradinu. Poslední úloha byla společná pro dva psy - hodil se dlouhý marking, otočili jsme se a házel se krátký marking. Takže to už Gal neunesl a vyrazil pro něj. Výsledek krásná NULA. Jen tak dál - úspěch se nám lepí na paty :) No je třeba vidět klady - můžeme zase do ečka

Na výstavě NATURA VIVA v Lysé nad Labem měl Retriever Klub stánek, v neděli jsem vzala Gala i Caty a jeli jsme se předvádět. O Caty bylo několik zájemců, kteří se ptali jestli je na prodej. Nakonec si hezky nosila i srstnatý dumy, zchrupla si a byla tak unavená, že se nešla ani večer doma přivítat. Pár fotek můžete najít kliknutím na fotku :)

Obrazek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář