Jdi na obsah Jdi na menu
 


DUOCACIB Brno

V sobotu posuzoval norský rozhodčí P. Iversen a mohl posoudit 4 Curly coated retrievery, 68 Flat coated retrieverů a 20 Chesapeake Bay Retrieverů. Takové množství "málopočetných" plemen retrieverů se nesejde ani na klubové výstavě a další málopočetné plemeno - Nova Scotia Duck Tolling Retriever byl přeřazen na posuzování k jiné skupině psů. Sobotní výstava byla také nominační na Cruft´s. Gal již se svojí výstavní kariérou skončil a na výstavu jela jen Caty. V konkurenci dalších dvou fen ve třídě mladých získala velmi precizní posudek a známku výborná 1 s titulem CAJC.

V neděli posuzoval švédský rozhodčí B.Lundgren. A přestože výstava již nebyla nominační, byla účast opět vysoká, neboť většina vystavovatelů zůstala do druhého dne. V kruhu byli 3 Curly Coated Retrievři, 61 Flat Coated Retrieverů,  13 Chesapeake Bay Retrieverů a 9 Nova Scotia Duck Tolling Retrieverů. Caty opět k naší velké radosti svojí třídu vyhrála a k titulu CAJC dostla navíc JuniorBob. Tím si tento týden hezky rozchodila Junioršampiona ČR a dala si dárek ke svým 1. narozeninám.

Velký dík patří "skvělému" týmu v kruhu, kdy zapisovatelka psala celé posudky bezchybně na stroji podle skvělého a perfektního překladu Kateřiny Vernerové, vedoucí kruhu organizovala  návaznost tříd, takže prodlevy byly minimální. Je radost, když se sejde tým lidí, kterým jde o společnou věc, překladatel zná kynologickou terminologii a tudíž si nevymýšlí vlastní názvosloví, což se bohužel občas stává:(

 

Děkuji za fotku Simoně Malé

 

06_02_11_duocacib.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář