Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výstavní září

Od června jsme nikde na výstavě nebyli a v září se pak strháme :)

11.9.2011 Krajská výstava v Týně nad Vltavou. Caty šla do mezitřídy. Panu rozhodčímu Václavíkovi se zdála ve velmi dobré výživné kondici tzn. tlustá :) nicméně známku výborná jsme dostali a zároveň vítěze třídy. Strávili jsme půlden na krásně připravené výstavě v nedalekém Týně nad Vltavou. Fotky nám poskytla Bohunka Molnárová, které moc děkujeme a zároveň gratulujeme ke krajskému vítězi :) Těšíme se na další ročník (9.9.2012)

17.9.2011 Moravskoslezská národní výstava Brno - opět mezitřída, rozhodčím byl pan Jaroslav Matyáš (SK), hodnocení výborná 1, CAC - první pro českého šampiona :)

18.9.2011 Klubová výstava Retriever klubu CZ  v Oslavanech - mezitřída, rozhodčí byla paní Barbara Krumpak (SLO), hodnocení výborná 1, CAC a pak ještě druhé pořadí na klubového vítěze. Děkuji Soně Sehnalíkové za předvedení Caty (a nebyla to jednoduchá práce)

24.9.2011 Mezinárodní výstava Tulln (A) - třída otevřená, rozhodčí Monika Blaha, hodnocení výborná 1, CAC. Přestože jsme dopadli skvěle, nedá mi to, abych se nepodělila o své zážitky z této výstavy resp. rozhodčí. Pokud bylo ve třídě více psů v kombinaci rakouský a ze zahraničí, vyhrál rakouský, stejně jako případný CACIB či BOB.

25.9.2011 10. Niederösterreichischen Retrievertrophy -třída otevřená, rozhodčí Guy Jeavons (CAN), hodnocení velmi dobrá. Pro nás aspoň jasno, jestli hlásit světovku či nikoli neboť tu bude posuzovat ten samý rozhodčí, takže ne. Pan rozhodčí preferoval těžší typy, takže pro první VD do Rakouska :)

Pár fotek z výstav můžete najít po kliknutí na obrázek

postoj.jpg